PRIZNANJE MLADE DJEVOJKE: “Spavala sam s njim na plaži kad se spustio MRAK, a onda…”

natalie2


Jedna mlada djevojka prvo je neistinito priznala je da se na plaži upustila u nemoralni se*sualni odnos sa jednim mladićem, a onda je priznala i da nije govorila istinu o tome..




Mlada Parižanka Natalie Amyot prvo je na Fejsu navela da čezne da opet sretne muškarca u kojeg se, kako je tvrdila, zaljubila na prvi pogled.
Natalie je na plaži Mooloolaba, Australija, snimila svoju priču, gdje objašnjava kako navodno želi pronaći momka kojeg je upoznala na zabavi posljednjeg dana svog odmora. No, Natalie je, prema priči, izgubila telefon, pa tako i njegov broj telefona.
Šest sedmica nakon povratka kući, Natalie je, kao, doznala da je trudna. S obzirom da ne može kontaktirati oca svog djeteta, donosi odluku da se vrati u Australiju kako bi ga pokušala pronaći.
Iako je zamolila ljude da podijele snimak koji je objavila na Facebooku, ni u jednom trenutku nije otkrila njegovo ime. Opisala ga je kao visokog i preplanulog, plave kose i plavih očiju.
Ipak, s obzirom da nije navela ime tog muškarca, neki su odmah posumnjali da je riječ o prevari – kako bi se sakupili lajkovi i novac od komercijalnih oglasa, vezan za dijeljenje videa na Internetu.
I pokazalo se da je u pitanju prevara, ali malo drugačije naravi. Naime, ova djevojka studira marketing i turizam. Dan nakon što je objavila svoj prvi video, na njenom YouTubekanalu je osvanuo novi snimak u kojem priznaje da je riječ o prevari.
“Pronašla sam ga”, uvodne su riječi u snimku koji objašnjava da je riječ o volonterki koja je sve odglumila, a kampanju je pokrenula turistička agencija s ciljem privlačenja medija na njihov grad.
– Znam da će mnogi biti uzrujani zbog ovoga, ali ova mlada dama nije ni za šta kriva, sve sam pokrenuo ja, kaže vlasnik kompanije.



http://doznajemo.com/

Nema komentara:

Objavi komentar