ISTINITA LJUBAVNA PRIČA KAO IZ FILMA: Njihov let je bio otkazan, čekali su na aerodromu…

kirsten


Da nikada ne znamo gdje nas čeka ljubav, dokaz je i ova priča. Otkazani let i nekoliko sati na aerodromu bilo je dovoljno da se ovaj par upozna i zaljubi.
Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/D.Z.
Sada, samo 18 mjeseci kasnije, Kanađanka Kristen i Britanac Darren kupili su kuću zajedno, a u devetom mjesecu se planiraju i vjenčati. Njihova priča podsjeća na holivudski romantični film, a počela je u šestom mjesecu 2014. godine na aerodromu u Torontu (Kanada).
Kirsten (26) je krenula u Keniju, kako bi volontirala u sirotištu. Upravo je imala bolan prekid ljubavne veze.
Tada je na aerodromu upoznala Darrena (33), koji je čekao isti odgođeni let. Ona je prišla Darrenu i njegovom prijatelju Alexu, kako bi se informisala gdje su nestali svi putnici. Naime, imala je slušalice, pa se uplašila da je propustila let. Međutim, svi su dobili bon za hranu, pa su otišli jesti.
Alex i Darren su pozvali Kirsten da sjedne s njima, pa su tako nekoliko sati proveli ćaskajući. Kada su se konačno ukrcali u avion, pored Darrena je bilo slobodno mjesto.
Dok su drugi spavali, njih dvoje su uživali u razgovoru.
– Razmjenjivali smo životne priče, ali sam mislila da ga nikad više neću vidjeti.
Kirsten je ostala mjesec dana u Keniji, a svaki dan su ona i Darren razmjenjivali poruke. Na povratku kući, dogodilo se da je njen let iz Londona za Toronto otkazan, pa je mogla ostati preko vikenda. Izašla je s Darrenom, a on ju je pozvao na sestrin rođendan. Poslije ugodnog vremena koje su proveli zajedno, rastanak je bio težak.
– Najgore je bilo na aerodromu. Nisam znao kada ću je opet vidjeti. Tada sam znao da je volim – kaže Darren.
Čim mu se ukazala prilika, Darren je otputovao u Kanadu i ostao tri sedmice. Poslije je i Kirsten otišla kod njega u London.
– Sve je bilo brzo, ali nekako prirodno. Dobila sam posao, kupili smo kuću zajedno. Fantastično je.
U osmom mjesecu prošle godine, Darren je zaprosio Kirsten.



http://doznajemo.com/

Nema komentara:

Objavi komentar