MAFIJAŠKI OBRAČUN U KAFANI Isterao goste da bi ubio bivše ortake!

Kafana „As“ u Dublju, nedaleko od Šapca, bila je u subotu uveče poprište mafijaškog obračuna.




Policija je juče po podne identifikovala ubicu, koji je s nekoliko hitaca ubio Miroslava Josipovića zvanog Ćizin (30) iz ovog mesta, a teško ranio Aleksandra Stanojčića (36) iz Klenja i Zlatka Bojičića (40) iz Dublja, koji su operisani u Opštoj bolnici u Šapcu i nalaze se van životne opasnosti. Inače, brzom i efikasnom akcijom uhapšen je saučesnik u ubistvu.

Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, u subotu, oko 23 časa, u kafanu, koja je bila puna ljudi, ušao je naoružan muškarac i rekao gostima da izađu. Potom je zapucao ka trojici mladića. Miroslav je od zadobijenih povreda na mestu preminuo, dok su dvojica njegovih drugova zadobila više prostrelnih rana.


- Kad su videli oružje, svi gosti su odmah izašli iz kafane. Šta se posle desilo, niko ne zna. Navodno su napadači stigli iz pravca Bogatića i bilo ih je više - pričaju meštani Dublja.



Ubijen sa više hitaca: Miroslav Josipović
Ubijen sa više hitaca: Miroslav Josipović, Foto: facebook

Milovan Zarić, mladić koji radi kao konobar u kafani „As“, nije želeo da razgovara s novinarima. Bio je u smeni kada je došlo do pucnjave.
- Pod stresom je, kao što bi bilo ko bio da je na njegovom mestu. On ne želi da daje izjave za medije, molim vas da razumete - preneo nam je njegov brat.

Meštani Dublja kažu da su u šoku, da se ovako nešto do sada nije desilo iako su momci na koje je pucano poznati u selu kao „žestoki“.
- Bavili su se svim i svačim, od zelenašenja, ucena do krađa i radili šta su hteli. Ma, to je obračun između dve suprotstavljene grupe. Ranije su bili jedna, pa su se posvađali - pričaju Dubljani. 

Policija intenzivno traga za ubicom, a snimci kamera za video-nadzor koji postoji na ulazu u kafanu trebalo bi da im olakšaju potragu. Prema nezvaničnim informacijama, na trojicu mladića pucano je iz dva pištolja. Miroslav je i ranije bio ranjavan. Pre nešto više od dve godine, zadobio je povrede opasne po život. Njega je nožem povredio M. Š. iz okoline Šapca.





Oporavlja  se u bolnici:  Zlatko Bojičić
Oporavlja se u bolnici: Zlatko Bojičić, Foto: facebook

Ranjeni pajtos sa Serdarom
Aleksandar Stanojčić, odranije je poznat policiji. On je bio deo osmočlane grupe koja je u Mladenovcu 2003. opljačkala Delta banku, odakle je otela 9.500.000 dinara i 2.250 evra. U toj pljački učestvovao je i pripadnik paravojne jedinice „Šakali“ Zoran Rašković Serdar (34), koji je ključni svedok u postupku protiv pripadnika ove jedinice za zločine u selu Ćuške.

Poznate kabadahije
Meštani Dublja pričaju da su žestoki momci iz ovog sela maltretirali i pojedine njihove komšije: - Provalili su čoveku u kuću, vezali ga i maltretirali, pa su mu oteli 600 evra. Još se vodi taj postupak, navodno nema dokaza.

izvor:alo.rs

Nema komentara:

Objavi komentar